Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy öltözzek fel írásbeli...

Hogy öltözzek fel írásbeli nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Azt tudom h szóbelire ki kell öltözni, de az írásbelire is vagy oda csak elég az egyszerű utcai ruha?

2013. aug. 21. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nap volt az írásbeli és a szóbeli. Hát mit ne mondjak, nem öltöztem ki, csak csinosan mentem. A vizsgáztatók se voltak fekete-fehérben.
2013. aug. 21. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi! :)
2013. aug. 21. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyat hogy valaki papucsban-trikóban beállított írásbelire, őt se zavarták haza pedig elég csúnyán néztek rá.

Kiöltözni nem kell, de azért egy hétköznapi inget illik felvenni.

2013. aug. 21. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, farmerbe mentem, meg egy csinosabb ingbe. Cipőnek meg felvettem az ünneplőset, sportcipőben azért mégsem akartam odaállítani. Mások se voltak túlöltözve.

Ha lány vagy, akkor meg biztos tudod, hogy kell csinosan felöltözni. :P

2013. aug. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!