Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a PONS...

Mi a véleményetek a PONS német kezdő nyelvkönyvről? Tapasztalatok? Megéri 8 ezer Ft?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy mindenképp szeretném ezt a nyelvet tanulni. Töltöttem le tananyagokat stb, de némelyik olyan összevisszaságban van, hogy ha eredetiben megvettem volna jobban járnék... Szeretnék egy alaptól elinduló könyvet, ami minden leír, úgy gondolom ez a könyv kezdésnek jó, de gondoltam titeket is megkérdezlek! Vélemények?

2013. aug. 13. 18:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ha rendszeresen és alaposan tanulod, bármelyik nyelvkönyv sikerre vezethet. Ha pedig valamit nem értesz, egy másikban utánanézhetsz. Könyv nélkül felépíteni egy nyelvi tudást nehézkes. Egyetértek veled.
2013. aug. 15. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!