Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki megy holnap Telc angol...

Ki megy holnap Telc angol B2-re Miskolcon? Mikor lesz a szóbelije?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Sárospatakra megyek. Negyed 1től kezdődik, ha nem lesz csúszás. Hogy mikorra jutok be még nem lehet egyenlőre tudni, de én eleje fele vagyok a névsornak. Nagyon izgulok, sztem örülök ha majd éjszaka fogok tudni aludni 4 órát. :/
2013. aug. 9. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon izgulok....most diplomáztam és ott teljesen lefagytam kaptam plusz 5 perc felkészülési időt egyébként ,,elvéreztem" volna. Sokat készültél??? Korán feküdj le és próbálj meg hamar elaludni, ellenkező esetben semmi sem fog eszedbe jutni, lásd az én példámat! Egyébként először mész?
2013. aug. 9. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez előfordul. (mármint az h lefagy az ember) de állítólag a pozitív gondolkodás rengeteget segít. Meg szerintem majd reggel elindulás előtt relaxációs zenéket fogok hallgatni, lehet ez segít majd. Te is kipróbálhatod. Meg hallottam, hogy a joghurt az nyugtatja az embert. Illetve érdemes még szőlőcukrot enni előtte.

Amúgy igen készültem rá. Azért azt nem mondanám, hogy sokat, de készültem. Mégis csak nyári szünet van.

Májusban csak írásbelizni voltam...de nem sikerült 50 %os lett. :/ Most megpróbálom a komplexet, ha ez sem sikerül akkor elmegyek világgá. :(

Neked ez első? És megkérdezhetem milyen szakra jártál?

Gratulálok a diplomádhoz és sok sikert a nyelvvizsgára! :)

2013. aug. 9. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első lesz, és egyből komplexre megyek. Az írásbelik amiket eddig gyakorlásképpen csináltam 50-75%-osak lettek. Én is készültem rá a diploma előtt 2-3 hónapig jártam tanárhoz de félbe szakadt a vizsgák miatt, június végén újra kezdtem és most megpróbálom, hátha sikerül. Védőnő vagyok. Ide jártam a Miskolcira Eü karra. Nagyon kell a nyelvvizsga h megkapjam a diplomámat és tudjak dolgozni. Sok sikert neked is! Majd írj hogy mit érzel, hogy sikerült!
2013. aug. 9. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Oké, rendben, de te is írd meg. :P
2013. aug. 9. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát....szerintem nem volt annyira nehéz a vizsga, sem a szóbeli sem az írásbeli része. Remélem meglesz. Én úgy érzem át fogok menni, de nem vagyok benne biztos. Lehet úgy érzem jól sikerült...és nagy csalódás lesz. Lehet elrontottam. :(

Neked, hogy sikerült? Mit gondolsz?

2013. aug. 10. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár mondjuk egyszerű sem volt.
2013. aug. 10. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Te nem írod le?
2013. aug. 11. 11:04
 9/9 A kérdező kommentje:
A szóbelim tuti meglett, de az írásbeli az kérdéses.... nem volt egyszerű, a magnóhallgatásról ne is beszéljünk....Mindenesetre remélem h sikerült mert nagyon kell a diploma hogy végre dolgozni tudjak!!!!
2013. aug. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!