Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ismertek jó francia tanárt?

Ismertek jó francia tanárt?

Figyelt kérdés

... További "elvárások": budapesti legyen, vállaljon magánoktatást jó áron, és TÉNYLEG jó tanár legyen. A jó tanár az én szóhasználatomban nem csak azt jelenti, hogy kedves, vicces, rugalmas az időbeosztása, stb-stb., hanem mindezek mellett, van gyakorlata a tanításban, logikusan magyaráz, kiemeli a fontos részeket, nagy hangsúlyt fektet a nyelvtani szabályok alapos megtanítására, és így tovább... Szóval, olyan legyen, aki mellett van esély eljutni a középfokúig.

Előre is köszönöm, ha tud valaki ajánlani ilyen tanárt!

2013. aug. 9. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Több ellentmondás is van a feltételedben:

1) Minőségi oktatást kérsz - jó áron (attól függ, neked mit jelent a "jó ár" ez esetben).

2)Mindegyik tanár mellett van esély eljutni az adott szintig, hiszen neked, magadnak kell megtanulnod a nyelvet.

Tudod, ha mankóval jársz, hiába van mankód, ha nem teszel lépést - akkor nem haladsz előre.

2013. aug. 9. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a "hasznos" választ!

1. Szted a minőségi oktatás csak magas ár mellett képzelhető el? ... A "jó ár" pedig nyilván mindenkinek mást jelent, DE aki nagyjából ismeri, hogy a magántanárok mekkora összeget szoktak elkérni egy 45-60 perces óráért, az tudja, hogy a "jó ár" magánoktatás esetén 1500-2000 körül van, a "rossz" pedig példának okáért 3500 Ft 50 percért (!) - én ugyanis ilyet is találtam... De nem is értem, minek magyarázkodom olyasvalakinek, aki segíteni nem tud ugyan, de azért veszi a fáradságot, hogy megpróbáljon kioktatni.

2. NEM, nem lehet bármelyik tanár mellett eljutni a középfokúig. Hidd el, ha azt írom, hogy "mellette" eljutni, az azt jelenti, hogy érjen annyit az oktatása, hogy ha odafigyelek az óráin, és otthon megtanulom azokat a dolgokat, amiket meg kell + megcsinálom az általa feladott házit, legyen esélyem a középfokúra pár éven belül... Volt már olyan tanárom, ahol folyton rá kellett kérdeznem a nyelvtani szabályokra (főleg a kivételekre, amiket másképp ejtünk vagy képzünk), mert magától eszébe nem jutott volna magyarázatot fűzni hozzájuk... De nyilván a Te logikád szerint, vele is eljutok a középfokúig... Csak éppen nekem nem mindegy, hogy egy éven belül, vagy tíz éven belül. :)

U.i.: remélem, nem nyelvtanár vagy, mert akkor Isten mentsen mindenkit a hozzáállásodtól...

2013. aug. 10. 10:10
 3/3 anonim válasza:
Jo napot kivánok!Én francia és angol magántanár vagyok kb 15 éve,ezalatt diákok százait juttattam el a nyelvvizsgáig ,pedig nem bölcsész hanem külkereskedelmi közgaszdász diplomám van.oradijam 1500 ft/45 perc,számomra nagyon fontos a francia nyelvtan szisztematikus alapos megtanitása/hiszen ez az egyik legnehezebb nyelv/.Eredeti francia nyelvtankönyvekböl tanitok,melyekböl a kislányom a párizsi követségen tanult.egyébként külföldi kapcsolatokkal és gyakorlattal is rendelkezem. a lányom a férjével már 1 éve Pá..rizsban dolgozik.A napi kommunikácio.ugyanolyan fontos mint a nyelvtan ezért már az elejétül beszédcentrikusan tanitok,sok eredeti francia cd hallgatás stb.Amennyiben érdekesnek találja ajánlatomat,kéreé jelentkezzen az alábbi email cimen teuchter@t-online.hu/ Katalin Teuchter/ vagy tel 06305538606 üdvözlettel Teuchterné Kati
2013. aug. 11. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!