Webnyelv kérdése:
Ilyen melegben snassz dolog nyelvtanárnak pólóban és rövidnadrágban menni be a nyelviskolába órát tartani?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 11:11
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem van olyan tanár is aki fűrdőruhában és atlétában megy be órára és limonádéd is visz a terembe.
2/11 A kérdező kommentje:
Azért ennél komolyabb választ várnék.
Mondjuk a limonádé nem rossz ötlet. De a fürdőruha már eléggé durva, nagyon nem illik.
2013. aug. 8. 12:04
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem kéne pólóban és rövidnadrágban...fel lehet normálisan öltözni, csak nem pamutból kell lennie a ruhának, hanem lenből vagy selyemből és világos színben.
5/11 anonim válasza:
Amúgy lehet hülyeséget írok,de egy azonos nemű diák előtt talán kevésbé..snassz ,mint egy ellenkező nemű előtt.
Szerintem.
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
A limonádé tényleg jó ötlet,bevetheted :))
7/11 anonim válasza:
Amúgy,kiváncsiságból megkérdezhetem,hogy milyen nemű vagy,kérdező?
8/11 anonim válasza:
Nem snassz dolog, de ez is attól függ. Pólóból is lehet csinosat felhúzni, vagy akár egy rövid ujjú inget, az semmivel sem melegebb, mint egy póló. Rövid nadrág meg szintén attól függ. Ha lány vagy, akkor azért az ilyen p*csa gatyákat mellőzd. Fiúként felveszel egy térdig érő nem Hawaii gatyát és kész.
9/11 anonim válasza:
miért mibe kéne lennie, bundába wazze?
10/11 anonim válasza:
A rajztánárommal a strandon töltöttük a terepgyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!