Miért van velem ez?
Most fejeztem be a 11. osztályt. Nyelvi tagozatos vagyok, 4,3 lett az átlagom, meg lett az angol érettségim, meg voltam nyelvvizsgázni is, amin csak a szóbeli sikerült, az írásbelihez meg kellett volna 3,5 pont.
Megint megyek most szombaton nyelvvizsgázni írásbelit írni, és annyira félek. Egyszerűen sehogy nem tudom magam rávenni a tanulásra, mert nagyon elfáradtam. Mit tegyek? Néhány új szót megtanultam de nem többet... :'(
Ha eddig rendesen tanultál, nyugodj meg, menni fog!! Pihentesd kicsit az agyadat, nem tesz jót, ha túl sokat tanulsz! Az normális, ha elfáradtál már!
Próbálj megcsinálni feladatokat, de már ne vidd túlzásba!
Előtte nap ne tanulj, inkább szórakozz egy kicsit, időben feküdj le aludni. Igyál sok VIZet (ne colát, és üdítőket)! Egyél egészségesebben: sok gyümölcsöt, magvakat (dió, napraforgómag, mogyoró - ne sósat), mert az serkenti az agyműködést!
Vannak a patikában is olyan kapszulák, amik kicsit doppingolnak, például omega-3, Ginkgo Biloba kapszula - ha nem vagy ellene a gyógyszereknek..
Ezeket ajánlom, én is így jártam el az érettségim és nyelvvizsgám előtt, amik sikerültek is! :)
Nyugodj meg, pihenj, menni fog, szurkolok neked!! :)
Sok sikert!
Neee parázzál! :) Mitől félsz? Ha meggondolod nincs is tétje! (Havonta lehet nyelvvizsgázni és mindig tiszta lappal indulsz, de nem kívánom, hogy havonta járj...)
"Maguk félnek a tételhúzástól?? Hát ott nincs igazi tét! Na majd az oltár előtt féljenek, ott majd lesz tét!" (egy egyetemi matek professzor)
Ha nagyon kimerült vagy, akkor bizony kell és jár a kikapcsolódás és akkor majd újult erővel lehet nekilátni!
Egyél egészséges kajákat, igyál 100%os üdcsiket kis csoki, szőlőcukor jól jöhet!
Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!