Francia nyelvtanulás - mit ajánlanátok? Nyelvvizsgára készülés Debrecenben.
Már gimnáziumban is tanultam 4 évig franciát, de nem igazán haladtunk, amit eddig tudok, azt nagyjából magamtól tanultam.
Szerintetek melyik könyv lenne a legmegfelelőbb?
A hanganyagot meg tudom valahonnan szerezni hozzájuk?
Esetleg tanult valaki közületek a connexions című könyvből? Ha igen, akkor mennyire találta jónak?
A Debreceni Egyetemen nem tudjátok, hogy mikor indulnak nyelvtanfolyamok és mennyire jók? És azt, hogy mikor vannak az órák?
És még egy kérdés: szerintetek melyik a legkönnyebb nyelvvizsga?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
"Általános nyelvi képzést nappali és levelező tagozaton alap-, közép- és felsőfokon angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz és latin nyelvből, míg szaknyelvi képzést mindhárom szinten nappali tagozaton angol, német, francia, orosz és latin nyelvből indít. A szakfordító képzés célja a hallgatók számára magas szintű nyelvtudás és fordítási készség elsajátításának biztosítása. A DE Idegennyelvi Központ a fenti nyelvi képzésformákat a centrumokhoz és karokhoz rendelt szakcsoportjain keresztül valósítja meg."
"A DE Idegennyelvi Központ a nyelvvizsgára való felkészülést a tanrendi órák mellett az Idegennyelvi Központ épületében található Study Centre-ben, a Fun Class foglalkozásokon és a vizsgaidőszakokban indított térítésmentes nyelvtanfolyamaival is segíti. A vizsgaidőszakokban szervezett térítésmentes nyelvtanfolyamokat azoknak a hallgatóknak indítja, akik nyelvi képzésüket az adott félévben megkezdték és azt a félévet követő vizsgaidőszakban is folytatni szeretnék."
Az a baj, hogy eléggé szétszórva vannak az információk, ez régebbi info, a múltkor meg nem is tudom hol láttam, talán a HSZK oldalán frissebb leírást. De az a legbiztosabb ha megkérdezed mondjuk a saját karodon először (ne diáktárstól, hanem illetékestől kérdezz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!