Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul B2 szinten?
Szerintem nem kevés a négy év, de ugye az angol nagyon tanárfüggő tantárgy, fontos, hogy hogyan tanítják. Én két év alatt megtanultam, már most úgy megyek tovább, hogy van vizsgám. Figyelj, ha tényleg nagyon akarod, gyakorolsz rá sokat, szerintem egy év alatt simán le tudod rakni. Mivel már van egy alapod (ugye amit 4 évig tanultál), csak tisztába kell tenni a nyelvtani dolgokat, kicsit rámenni a szókincsre és átnézni a témaköröket, amiket kérdezhetnek a vizsgán, és ennyi tulajdonképpen.
De szerintem ennek a titoknak a kulcsa a rengeteg gyakorlás, semmi más.:)
Csak rajtad múlik! A 4 évnek már elégnek kellett volna lenni!
A nyelvtanulás titka a napi rendszeresség és a megfelelő módszerek.
#2, nem próbálkoztam sose nyelvvizsgával, ráadásul gimit váltottam, így kétszer hallgattam meg ugyanazokat az anyagokat, a csoport, ahova jártam nem volt épp a legjobb színvonal.
#3: ez nem mázli volt, 3 évnyi tanulás és annak az eredménye, hogy nem sokan jelentkeznek műszaki karon erasmusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!