Megszólaltam magyarul a nyelvvizsgán, most mi lesz?
Azért nem szólnak bele ha magyarul megszólalsz. Szóbelin köthetnek bele maximum de vizsgán kívül, ha külön beszélnél a vizsgabiztossal akkor nem lehet gond.
A teszt résznél pedig nem az a lényeg hogy milyen szó hagyja el a szádat, jó nem trágár beszéd, de azt nem veszik figyelembe. Tudják jól hogy magyar az anyanyelved és reflexből is úgy beszél az ember a saját anyanyelvén.
Egyik szomszédom orosz, tökéletesen beszél magyarul, angolul, meg spanyolul. De egyszer ugye a boltba mikor valamivel felzaklatták akkor kínjába oroszul makogott magába. Mivel anyanyelve így ő így gondolkodik, és te is magyarul gondolkodsz. Nagyon ritka az amikor valaki nem az anyanyelvén gondolkodik.
Egyébként jó volt, úgyhogy most kicsit megnyugtattatok :) Reménykedni még tudok, mert a listeningem sem lett szerintem rossz :)
Majd kb egy hónap múlva kiderül mi lesz nagyon izgulok mert tél óta minden nap órákat angoloztam és ha ezen bukok el..:(
Írtam a vizsgahelyemhez is egy e-mailt és ezt írták vissza: Amennyiben a vizsga feladatait egyébként megoldottad, akkor a közben nyújtott teljesítményedet fogják értékelni, nem kell aggódnod!
Úgyhogy még reménykedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!