City and guilds vagy euro nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Felsõfokra készülök (angolból), de nem tudok dönteni. Mindkettõ megfelel az igényeimnek. Azt hiszem, egyik sem könnyü, mindkettõ akreditált stb. Árban sincs nagy különbség. Eddig euro-párti voltam, viszont rátaláltam a city and guildsra, ami azért tetszik leginkább, mert nincs magyar vonatkoztatása, mégis akreditált. Állítólag külföldi tanulmány során is megfelel, mégis kevés infó van fenn róla a neten. Esetleg itthon meg nem annyira népszerû? Vagy nem jó a rendszere? Aki volt már ilyen vagy euro nyelvvizsgán, kérem mondja el a tapasztalatait. Köszönöm.
16L
2013. júl. 27. 15:16
1/1 anonim válasza:
Én az euroexam-et javasolnám :) Bár én BME-n voltam, van ismerősöm aki euro-t csinált, és teljesen meg volt elégedve. A vizsgáztatók korrektek, a partner viszont necces. Az írásbelire pedig fel lehet készülni, bár utána kell nézni, hogy milyen feladatok vannak. Összességében pozitív dolgokat mondott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!