Olasz: Szerintetek melyik a legjobb internetes hangos szótár?
Figyelt kérdés
Eddig a SZTAKI-val szenvedtem, de ott egy szónak kb. 30 féle jelentését leírják és a leggyakrabban használt jelentések gyakran a felsorolás végén vannak, így nagyon sok idő kibogarászni azt, ami kell nekem. Olyan interneten fellelhető olasz hangos szótárra szeretnék rátalálni, ahol a leggyakrabban használt jelentések elől vannak és nem írják le a régi, elavult jelentéseket. Szerintetek melyik a legjobb? Segítségeteket előre is köszönöm!2013. júl. 24. 23:06
1/3 anonim válasza:
Csőváz!
Nem tudom hogy tudsz-e angolul. Én is sokáig keresgéltem anno hogy melyik lenne a legmegbízhatóbb. És én ezt használom: [link] Nagyon jó szerintem, stimmelnek is a szavak. Csak ugye angolra fordítja le. Olasz-Magyart így direktben én se találtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jónak tűnik. Igen, tudok angolul, bár egyelőre csak középfokon. Olasz-magyart tud valaki ajánlani? Nektek mi vált be? Mit használtok?
2013. júl. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!