Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene megtanulni...

Valaki segítene megtanulni koreaiul?

Figyelt kérdés
Már eleve az ABC nemmegy..vagyis a betüket tudom, de hogy sorban hogy kell olvasni,mikor van néma o, meg a kiejtés, a névmások.... és még az alapkérdéseket-válaszokat szeretném megtanulni először. pl: Hogy hívnak? Hol laksz? Mi a kedvenc színed? stb. ( de számolni meg szavakat már tudok, szóval ezért büszke vagyok magamraxd)

2013. júl. 22. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:

1: Több energiát kéne belefektetned és komolyabban kellene venned.

2: át kéne gondolnod, hogy ez nem csak egy hirtelen fellángolás ezen nyelv megtanulása iránt

Ha ez megvan, akkor azt javaslom, hogy vagy szerezz be egy jó tankönyvet, vagy próbálj keresni egy tanárt. És még a youtube-on is sok tananyag van, ha beszélsz angolul.

Sajna többet nem tudok mondani, de ismerek valakit a youtube-on, aki egyedül megtanult kóreaiul. Ha beszélsz angolul, akkor megadom a címét. nem mellesleg, elég sok nyelven megtanult autodidakta módon.

2013. júl. 23. 00:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolom*-* Aha lègyszi küldd el :) Igérem, nem hülyéskedem el :D
2013. júl. 23. 08:58
 3/4 noemi4 ***** válasza:

legyél is büszke, én is így tanultam meg az abc-t, de egyelőre ennyi. találtam pár nagyon jó oldalt

[link]

[link]

[link]

[link]

ps. korean variety shows

2013. júl. 30. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm*-*
2013. júl. 31. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!