Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme oroszul tanulni?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérek!!! Köszönöm
2013. júl. 22. 16:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ezt neked kell eldöntened, de az én uncsim perfekt oroszból és eddig még akármilyen országba ment, akármilyen kicsi városba is, tuti, hogy talált valakit, aki beszélt oroszul és segített neki. Volt olyan, hogy Németországban előbb kapott segítséget oroszul, mint angolul. Voltak már nyaralni Egyiptomban és a szállodai dolgozók is oroszul beszéltek, meg angolul. szóval, mivel elég sokan vannak az oroszok és a világ minden tájára elvándoroltak igen van értelme oroszt tanulni, a mi tapasztalataink alapján.
2013. júl. 22. 16:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Ment a zöld kéz!!!
2013. júl. 22. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Miazhogy!Nagyonis!(Gyurcsány után szabadon!)

Mivel kezd előretörni a keleti piac,ezért mindenképp érdemes.Kelet felé inkább török,orosz,kínai a nyerő.Nyugatra angol,német,spanyol.A francia,olasz és hasonlók nem érnek sokat.

2013. júl. 22. 19:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást!! Örülnék ha még írnátok :)))
2013. júl. 22. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme!

Azt mondják, az orosz és a kínai(!) lesz hamarosan a két legfontosabb nyelv. Szerintem is van abban valami, hogy az orosz ismét előtérbe kerül, mert a főiskolák/egyetemek (eddig két helyre jártam) hirdetnek orosz órákat, és főleg a gazdászoknak. A Miskolci Egyetemen például oroszra többen jártak 2009-ben, mint angolra.

2013. júl. 23. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Oroszország a világ legnagyobb országa, van rengeteg nyersanyag, fém, olaj, földgáz, fa. Van jó minőségù talaj (déli részén) tengerpartja (Fekete tenger) persze hogy érdemes tanulni a nyelvet
2013. júl. 23. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Jól megközelíthető, erős ország.
2013. júl. 23. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Még szép, hogy van értelme tanulni oroszul!!!

Jelenleg is tanulok oroszul, gimnáziumon kívül, teljesen egyedül, önállóan. Sajnos nálunk a suliban, annak ellenére, hogy 3 orosztanári végzettséggel rendelkező tanár is van nem tanítanak oroszt, még külön szakkörön sem. :( Most, ha én hetente 2-szer mennék orosztanárhoz, akkor az heti kb. 2000 FT-lenne, ami egy hónapra 8000 Ft felett lenne és egy évre ez szerintem hatalmas összeg, aztán van ahol alapból tanítják, csak az én sulim ilyen 'gázos'!!!

2013. júl. 24. 15:01
 9/13 A kérdező kommentje:
ügyes vagy!!! Minden tisztelem, hogy egyedül tanulod ezt a kissé sem könnyű nyelvet.
2013. júl. 24. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! :D Sokszor a másik két idegen nyelv (amit alapból tanulok gimiben) nem érdekel annyira mint az orosz.
2013. júl. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!