Szerintetek van értelme oroszul tanulni?
Miazhogy!Nagyonis!(Gyurcsány után szabadon!)
Mivel kezd előretörni a keleti piac,ezért mindenképp érdemes.Kelet felé inkább török,orosz,kínai a nyerő.Nyugatra angol,német,spanyol.A francia,olasz és hasonlók nem érnek sokat.
Van értelme!
Azt mondják, az orosz és a kínai(!) lesz hamarosan a két legfontosabb nyelv. Szerintem is van abban valami, hogy az orosz ismét előtérbe kerül, mert a főiskolák/egyetemek (eddig két helyre jártam) hirdetnek orosz órákat, és főleg a gazdászoknak. A Miskolci Egyetemen például oroszra többen jártak 2009-ben, mint angolra.
Még szép, hogy van értelme tanulni oroszul!!!
Jelenleg is tanulok oroszul, gimnáziumon kívül, teljesen egyedül, önállóan. Sajnos nálunk a suliban, annak ellenére, hogy 3 orosztanári végzettséggel rendelkező tanár is van nem tanítanak oroszt, még külön szakkörön sem. :( Most, ha én hetente 2-szer mennék orosztanárhoz, akkor az heti kb. 2000 FT-lenne, ami egy hónapra 8000 Ft felett lenne és egy évre ez szerintem hatalmas összeg, aztán van ahol alapból tanítják, csak az én sulim ilyen 'gázos'!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!