Ismer valaki jo angol tanart?
Figyelt kérdés
Egy erettsegi elott allo diak vagyok es tud valaki ajanlani egy jo angoltanart budapest kozeleben????2013. júl. 20. 17:13
1/1 anonim válasza:
Nem Pesten lakok, de van ott ismerősöm, ritkán találkozunk de emlékszem, hogy azt mondta Pesten anyanyelvi angoltanárhoz érdemes igazán elmenni. Bár, ha az érettségi a tét, akkor lehet, hogy te mégis jobban jársz olyannal, aki magyar. Egyébként ha van érzéked az angolhoz nagy baj nem lehet. Én idén csináltam előrehozottan az angolt, és ötös is lett. Egyébként még meg vannak a kidolgozott tételeim, ha gondolod írj privátot és átküldök párat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!