Hogyan zajlik az origo írásbeli nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 22:09
1/2 anonim válasza:
Elsőnek a teszt,tudod ami 50 kérdésből áll. Amikor elsőnek mentem (csak másodszorra sikerült az írásbeli) akkor erre 40 perc volt,amikor másodjára mentem 30. Köpni-nyelni nem tudtam,ráadásul 20 perc után felszólítanak,hogy a maradék 10 percben írd át egy másik lapra a betűjeleket.
A második részre van két és fél órád. 3 feladat van:
1. angolról magyarra
2. levélírás
3. szövegértés
Tetszőleges sorrendbe oldhatod meg. Én azzal kezdtem ami a legkönnyebben ment nekem. Egy fél, 3/4-ed órával hamarabb adtam be. Kétszer is átellenőriztem minden feladatot,és így lett 62%. Épp hogy meglett,de nem baj,senki se kíváncsi innentől kezdve a százalékra,a lényeg hogy sikerült :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
2013. júl. 20. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!