Szerintetek van értelme megtanulni Csecsenül?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ha megtanulnám a nyelvet, tudnám-e hasznosítani.2009. okt. 20. 22:52
11/22 anonim válasza:
tanulj meg
héber vagy lovári nyelven xd
12/22 anonim válasza:
Na, a hébert hagyjátok, én azt tanulok. Olvasni már tudok.
13/22 anonim válasza:
Ha téged vonz az a vidék, az a kultúra, akkor miért ne? Diplomáciában biztosan el tudnál helyezkedni, csecsenül nem sokan beszélnek nálunk.
14/22 anonim válasza:
És kit érdekelnek a csecsenek a diplomáciában?
Ők az oroszok palesztinjai.
15/22 anonim válasza:
Kérdező! Hol tudnál megtalulni vagy milyen könyvből? Tényleg nagyon érdekelne, mert kerestem könyvet de nincs sehol.
16/22 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes ezzel a nyelvvel foglalkoznod.. Vannak Magyarország és a magyar emberek számára fontosabb és lényegesebb nyelvek. PL.: angol, német, orosz, japán, olasz, spanyol, francia. Ezeket tanuld elsősorban! Ebből nyelvvizsgázni se lehet itthon
17/22 anonim válasza:
Ha kamatoztatni tudod akkor hajrá!
18/22 anonim válasza:
Amúgy ha huzamosabb ideig nem tudod használni a nyelvet akkor bővíthetnéd a csecsen Wikipédiát, hogy addig is valami hasznos dologra fordítsd a tudásod... :)
19/22 anonim válasza:
niisa..moogha?.suuna ts'h'a zhimma noxchi mott biitsa.))))
20/22 anonim válasza:
elozo voltam. ha akarod hogy tanitsalak akk privat uzi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!