Segítene egy jobb angolos 5 mondattal? 1. If you want to drown yourself, why don't you use the ocean? 2. They never seem to be at a loss for action (néhány balerináról, akik turnén vannak, mondja ezt valaki, mert szabadidejükben sem tétlenkednek).
Figyelt kérdés
3.You can cry on my shoulder,I'm going to go bathe anyhow.
4.Where did I ever get the idea that I was a good actress?
5.Boy, you do sound gloomy, but trust me, something
good's bound to be coming your way.
Köszönöm szépen!
2013. júl. 18. 23:28
1/5 anonim válasza:
Ezek azért nem túl bonyolult mondatok. Ha ezekkel nem boldogulsz akkor mégis minek fordítod ezt a nyomorék könyvet? Vagy mit művelsz vele? A második mondatot ráadásul már kiírtad egyszer emlékeim szerint.
2/5 anonim válasza:
A válasz lemaradt.
1. Ha meg akarsz fulladni, használd az óceánt.
2. Mindig pörögnek.
3. Bőghetsz a vállamon, úgyis fürdeni akartam.
4. Honnan is vettem, hogy jó színésznő vagyok?
5. Hú, rosszkedvűnek tűnsz, de hidd el, hamarosan valami jó fog történni veled.
3/5 anonim válasza:
1, Ha meg akarod folytatni magad, miért nem használod az óceánt?
4/5 anonim válasza:
Szerintem maradjunk a vízbe fullad vagy vízbe fojt kifejezéseknél, nehogy keveredjenek a dolgok. Amikor az angol drown, akkor nem strangle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!