Mit gondoltok erről? (lent böv. )
Figyelt kérdés
8.-os vagyok,és állatorvos szeretnék lenni,érdemes a latint tanulnom.2009. okt. 20. 17:55
2/4 anonim válasza:
Sztem nem. Amit középsuliban tanítanak latint az irodalmi latin. Én is állatorvos szeretnék lenni és biosz szakos is vagyok és bioszból meg megtanuljuk a szükséges latin ami kell.
3/4 anonim válasza:
ami orvosi egyetemen kell latin, azt szerintem enélkül is be tudod magolni. ha mégse menni, ott biztos találsz csoporttársat, vagy valakit, aki szívesen segít. szerintem felesleges magad ezzel terhelni, mertbár biztos érdekes nyelv, olyan nagy hasznod nem származik belőle.
4/4 anonim válasza:
A latinnak minden szakmához amihez ez kell, csak az egyik részét tanulják A középiskolákban össze van ez srítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!