Hogyan készüljek a TELC B2 angol szóbelijére? (bővebben lent)
Télen seretnék menni nyelvvizsgázni, meg is vettem a Speek Simply B2 című könyvet. De nagyon bonyolult prezentációs címek vannak benne,pl.: The rules of a popular team sport or of a team sport you like doing/watching and the equipment used. pedig azt írják, hogy azok is lehetnek benne. Viszont a TELC honlapján egyszerűbb témák vannak, pl.: The natural environment stb
Most akkor milyen témák is lesznek?
Válaszotokat előre is köszönöm!
én mikor készültem rá akkor próbáltam összeszedtem azokat amik már voltak egyszer. de ez sem kizárt h egy teljesen új témát kapsz, sztem h ha fórumokon szétnézel ott mindig leírják h kinek mi volt a témája is sztem az kiindulásnak jó.
leírok párat amikre emlékszem:
kedven könyv/film/sport/sportoló, utazás/nyaralás, legjobb barát, híres ember akivel találkoznál/akire felnézel, ország ahova ellátogatnál, ország aminek tiszteled a kultúráját (vagy nem tudom h volt pontosan ez megfogalmazva), kedvenc európai város, híres épület, zene/album jellemzése, hogyan szerzed meg a jogsit,közösségi hálók több most nem jut eszembe
és még mikor én voltam az egyik vmi olyasmi volt h arról kellett írni h a kedvenc bandáddal ha turnéra mennél akk h lenne, vagy már nem tudom h volt pontosan, mert nem ezt választottam ezért nem is nagyon foglalkoztam vele
sok sikert :)
Köszönöm a válaszokat!:)
Mindenkinek ment a zöld pacsi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!