Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen feladatok vannak a...

Milyen feladatok vannak a szintfelmérőben? (angol nyelv)

Figyelt kérdés

Szeptemberben szintfelmérőt írok angolból, és gyakorolni szeretnék, de nem tudom, hogy milyen feladatokra számítsak. Aki írt szintfelmérőt, az írja meg, hogy milyen feladatai voltak, és ilyeneket! Sokat segítene!

(Középiskolába készülök)

2008. jún. 25. 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég sokféle lehet, attól függően, milyen könyvből fogtok tanulni.

Nálunk az osztály fele nem tanult angolt, a másik fele pedig igen, így alapból megvolt a két csoportra bontás.

Én csak nyáron otthon gyakorolgattam és tanulgattam, de a haladó csoportba kerültem. Első órán a szintfelmérő kb. úgy nézett ki, hogy melléknévfokozás (sima és rendhagyó), igék múlt idejének alakjai, azt hiszem volt valami kicsi szövegből szövegértés is.

Hirtelen ennyit tudok elmondani, de ha eszembe jut még valami, akkor jelzek.

2008. jún. 25. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is iskola- és tanárfüggő a dolog. Nálunk voltak benne számok, szavak, dialógusok, kellett írni levelet, meg voltak kiegészítések is, de eléggé érdekes volt, mert az osztály 90%-a nem tanult angolt, ügyhogy kiosztották, felírtuk a nevünket, aztán beleolvasgattunk, de az óra nagy részén csak ültünk, aztán néztünk magunk elé.
2008. jún. 26. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Párbeszéd (kiegészítés)
2017. aug. 31. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!