Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol találhatok japán magánórát...

Hol találhatok japán magánórát tartó tanárt Budapesten?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen alapozásom és azt szeretnék szerezni. hetediket végeztem és kilencedikre egy olyan iskolába szeretnék menni ahol tanítanak japánt,viszont a nyelvérzékem nem jó ezért félek hogy lemaradok ezért kéne egy tanár aki nyolcadok alatt délutánonként tanít .

2013. júl. 14. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Probalkozz esetleg felsobbeves japanszakost talalni, aki tanitana. Nem tudom merre van az ELTE japanszakosok altal hasznalt epulet, fuggesz ki egy hirdetest, add meg a telefonszamod, akad majd jelentkezo.
2013. júl. 15. 08:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Japán tanszékeken érdeklődj, szokott kint hírdetés is lenni a faliújságon, de te is hirdethetsz. Esetleg a japán alapítvány hirdetéseit is megnézheted.
2013. júl. 15. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. megbeszélem a szüleimmel és írok.
2013. júl. 15. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:
hova tűnt a harmadik válaszoló?
2013. júl. 15. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, én nála kezdtem, épp amikor hetedikes lettem. Azóta nyolcadikos vagyok, és még mindig együtt tanulunk :) És még sokáig szeretném folytatni:

[link]

nyugodtan írj neki, kedves tanár, biztos válaszol majd.

2013. júl. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!