A Cambridge FCE nyelvvizsgáról kinek mi a véleménye, tapasztalata? Tippek a nyelvtanuláshoz?
Ezt találom a legértékesebbnek és legkomolyabbnak Magyarországon.Idén érettségiztem.Az előrehozott középszintem 98% lett,míg a mostani emeltem sajnos csak 46%.Ez sajnos a saját hibámnak tudható be,mivel elhanyagoltam a nyelvet,most viszont keményen elakarom kezdeni a nyelvtanulást.Az is érdekelne még,hogy aki ilyen nyelvvizsgával rendelkezik az hogyan készült fel rá?
Nekem ilyen gyakorlókönyveim vannak:
-8 próbanyelvvizsga angol nyelvből B2 szintű (TELC és ECL) nyelvvizsgára készülőknek
-Színes kérdések és válaszok C1 szint
-1000 questions 1000 answers közép és felsőfokú
-Dohár Péter :Kis angol nyelvtan
-Dr.Tompos Anikó-Szóbeli feladatok az angol emelt szintű érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra
-Let's discuss it!
-Bukta Katalin:7 próbaérettségi angol nyelvből emelt szint
-Szabó Szilvia:English level C1 Revised edition
-Pojják Klára:Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény emelt szinten
-Horváth Károly:Egy híján húsz
baromság..
"ÁLLAMILAG ELISMERT
A Cambridge nyelvvizsgák 2003 óta akkreditáltak Magyarországon, így felvételinél, diplománál és munkavállalásnál is felhasználható."
Milyen volt (lett) a vizsga?
Elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!