Vizsgáztam goethe német középfokon! Nem engedik h megnézzessem egy ismerősőmmel, azt mondják nem áll jogomban,10 emberből megbuktak 5en. Tuti h van valami vaj a fülük mögött, Szerintetek? Lécci irjatok
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 10:22
1/2 anonim válasza:
Az érettségit sem nézheti meg más helyetted, csak te, jóformán még az osztálytársad sem ülhet melletted amikor megnézed a kijavított dolgozatot. Ez így van a nyelvvizsgákkal is, és mindenféle más hivatalos vizsgákkal. Így kell elfogadni, szerintem ezt írták (neten) és mondták is a bemutatkozáskor.
2/2 anonim válasza:
Mondjuk én a Goethe nyv-t sokra becsülöm, nem gondolnám, hogy csalnak. Tudod, azt kiküldik még németbe, és ott javítanak, azért hosszabb az átfutási idő. Nem hinném, hogy csak 10-en vizsgáztak. Talán ők olyanok voltak, akik nem készültek fel rá megfelelően, vagy leblokkoltak vagy nem lett meg mindenhol a 40%.. Ez a 40%-os izé miatt többen nem kapnak elsőre nyelvvizsgát. (minden vizsgarésznél el kell érni a 40%-ot, és összesen a vizsga 60%-át kell jól megoldani, csak akkor jár a nyelvvizsga. Hiába lesz 80-90% a szóbeli, ha mondjuk a magnó csak 39%, akkor már bukta van :( ).
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!