Mennyibe kerül egy angol középfokú vizsgára felkészítő óra kb. -re? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy körülbelül (tudom h az egyes iskolák, tanfolyamok, tanárok, stb. között lehet eltérés) mennyibe kerül egy óra(45-60 perc) nyelvvizsgára felkészítő óra! És ha vki tudja, akkor megírhatná, hogy mennyibe kerül egy teljes kurzus kb.-re és mennyi ideig tart, bár tudom, hogy ez képességtől függ, ezért írd oda, h milyen szinten voltál előtte! A vizsgadíj is érdekelne! Köszike!;)
Most kb A2-es vagyok és B2-re akarom fejleszteni magam, asszem az a középfok.
Négyen mennénk a haverjaimmal, és a tanár csak velünk foglalkozna, óránként 800Ft/fő a tarifa, hetente kétszer!Megéri?
2009. okt. 15. 17:13
1/2 anonim válasza:
Megéri hát. ez teljesen jó ár magántanárnál. az h mennyi idő ezerféle tényezőtől függ. vizsgadíjakat nézd meg a neten.
2/2 anonim válasza:
hosszabb tanfolyamok is kb ennyire jönnek ki. Ez függ az iskolától, a tanártól, a helyszíntől, az időponttól, az órák számától.. Jó ár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!