Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hányas IQ-val érdemes elkezden...

Kizcar kérdése:

Hányas IQ-val érdemes elkezdeni valamilyen mérnöknek tanulni?

Figyelt kérdés

Pl. egy átlagos 105-110 közötti értékkel mennyire volna nehéz elvégezni egy mérnöki szakot, pl. egy olajmérnökit. Vagy kár lenne vesződni vele?

Vagy netán elég csupán sokat tanulni és ennyi; az IQ pedig mellékes.

2013. jún. 30. 10:00
 1/5 schocko ***** válasza:
9%
Ahhoz elég annyi is...
2013. jún. 30. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Az az ember nagyon szerencsétlen aki egy IQ teszt szerint irányítja az életét!Ha jó tanuló vagy és van érzéked valamihez akkor érdemes tanulni.Az IQ teszt semmit nem ér! Ki az atyaúristen állította össze azt a tesztet?A világ legokosabb embere?Ők nem foglalkoznak ilyennel!
2013. jún. 30. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Az IQ teszt nem feltétlenül mérvadó. Segít, de én például sosem mérettem meg, egyszerűen csak bejelöltem a BME-VIK-et első helyen és eddig egész jól megy.

(A "jól" fogalma persze relatív, középiskolábann ezzel elbujdostam volna :-D )

2013. jún. 30. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg hogy mennyi az IQd hanem hogy mennyire megy a matek és a fizika és mennyire vagy kreatív.
2013. jún. 30. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk amennyi olaj van Magyarországon, ahhoz egy olajmérnök is elég, és ö valszeg még nem ment nyugdíjba. Nekem állítólag elég magas az IQ-m, mert egyszer írattak velem egy tesztet, de nem mentem el megkérdezni hány pont jött ki, csak a tanár jelzett vissza, hogy dobtak egy hátast, amikor megvolt a pontszám. Engem meg nem érdekelt, soha nem is mentem el megkérdezni, mert nem ettöl fog az egóm épülni. Mérnöknek viszont butalennék, az infót végigbohóckodtam, a történelem jobban érdekel, mint bármelyik reáltárgy.

Ne az IQ-ddal foglalkozz, hanem azzal, hogy bejuss és levizsgázz.

2013. júl. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!