Egy vagy kétnyelvű nyelvvizsgát érdemes lerakni? Melyik a nehezebb? Érdemben kinek melyik éri meg?
Soha nem láttam, hogy pl. egy álláshirdetésnél meg lett volna adva, hogy ez számítana, szerintem nincs olyan nagy jelentősége. Sőt egy csomó típusnál nincs is kétnyelvű változat. Én a közepet és az emeltet is az Euronál tettem le, ahol lehetett választani, hogy milyen típusút szeretnél. A középnél kétnyelvűre mentem, mert szeretek fordítani és átlagban javított is az eredményemen. A felső előtt megnézegettem a próbafeladatokat, hogy milyen a kétnyelvű, de úgy éreztem, hogy inkább rontana az összeeredményemen, így egynyelvűre mentem.
Szerintem nézz meg pár feladatot és az alapján dönts!
én ECL- B2 németen voltam, és sztem megcsinálható, de azért tudni kell
és nemzetközileg elismert, és jó híre van
Ha jól megy a fordítás, és úgy érzed, hogy ez feljebb húzná a %-od, akkor menj a kétnyelvűre, ha nem vagy penge belőle, akkor felejtsd el.
Nyilván a kétnyelvű nehezebb, ha nem megy annyira a célnyelvről fordítás.
Felvételinél\diplománál stb. teljesen mindegy melyikkel rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!