Nehéz 100%-os angol emelt szintű érettségit tenni?
Van már felsőfokom is, és előrehozott középszintű angolom. Előbbi 65%, utóbbi 90% körul sikerult.
Milyen tanulási módszerrel lehet ezt elérni?
Igen, nagyon nehéz. Még ha anyanyelvi szinten beszéled is, egy véletlen hiba mindig becsúszhat. Ha a közép angol is csak 90 lett, elég esélytelen a 100as emelt.
(Amúgy csak megjegyzem, hogy egyetemi és főiskolai felvételinél, ha emelt szintű angol érettségit teszel és abból viszed a pontokat, akkor csak az emeltért járó 50 pontot kapod meg, a felsőfokú nyelvvizsgáért járó 40 pontot nem!!!)
Nekem meglett a 100%os emelt angol, 1 évet előtte amerikában voltam, így elég egyszerű volt. TOEFL nyelvvizsga meg 114/120 lett.
A tanárok meg sem tudnak itthon szólalni, sima ügy a szóbelin a 100% ha magabiztos vagy, és beszélsz. Írásbeli sem valami nagy kunszt, bár szerintem ott könnyebb belehibázni mint a szóbeliben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!