Német alapfokú nyelvvizsga mennyibe kerül és milyen feladatok vannak?
ezt találtam, de jó lenne sok feladat még és plussz info! Köszike!

Origo alapfok 1 óra hosszás, lapozni kell mint a güzü a szótárban, de meg lehet csinálni, levélírás, kis nyomtatvány kitöltése, és szövegértés. A Telc alapfok olyan hosszú,hogy bealszol, levélírás, szövegértés (kis újságcikkek) nyelvtanból ki kell egészíteni a levelet,és a pontozott részeket. Az a legdrágább, mert megfizeted,hogy átengednek:)) ott Bizonyítványt 2 hónap után sem kapsz, ha kiküldik,+700 és ha írsz nekik e-mailt,olyanok mint az agyatlanok, tiszta analfusz emberek dolgoznak ott. Az origo ingyenesen küldi.
Nekem Telc angol alapfokom lenne, de nem számítok bizonyítványra, csak megnézhettem, hogy sikerült-e. " jól laktam azzal" minek kemény fedelű:)
Köszi szépen, egyik sem tűnik vmi biztatónak, talán a telc...
de az egész nyelvvizsga egybe mennyibe kerül, mert bocsi, ezt nem nagyon értem.
És milyen papírt kapunk róla, hogy sikerült?

a vizsgadijat visszakapjuk, ha a vizsga nem siekrül? hány %tól sikeres? ez a szám a későbbiekben meghatároz vmit, h mondjuk 80 v 90%?
csak németül van a feladat, magyarul egy szó se?
mindenhol irják, h de könnyü... 7 éve tanulom és hát ööö.... nem tünik ez a vizsga könnyünek.

Szia!
Nekem 22 ezer körül volt, és csak szóbelizni kellett. ITK Origo-n voltam nem volt nehéz be kellett mutatkozni, beszélgetni kellett a vizsgáztatóval, húzni egy képet azt jellemezni, aztán húzni egy szituációt és azt eljátszani a vizsgáztatóval. Pl nekem eladó-boltos volt ezt kellett végigvinni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!