Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német alapfokú nyelvvizsga...

Német alapfokú nyelvvizsga mennyibe kerül és milyen feladatok vannak?

Figyelt kérdés
Tudnátok konkrét sok feladatot bemásolni, vagy egy helyet, ahol sok erre felkészítő feladat van? És mennyibe kerül egy német alapfokú nyelvvizsga? Mi az, hogy Telc és Origo?
2009. okt. 13. 18:16
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

ezt találtam, de jó lenne sok feladat még és plussz info! Köszike!

2009. okt. 13. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Origo alapfok 1 óra hosszás, lapozni kell mint a güzü a szótárban, de meg lehet csinálni, levélírás, kis nyomtatvány kitöltése, és szövegértés. A Telc alapfok olyan hosszú,hogy bealszol, levélírás, szövegértés (kis újságcikkek) nyelvtanból ki kell egészíteni a levelet,és a pontozott részeket. Az a legdrágább, mert megfizeted,hogy átengednek:)) ott Bizonyítványt 2 hónap után sem kapsz, ha kiküldik,+700 és ha írsz nekik e-mailt,olyanok mint az agyatlanok, tiszta analfusz emberek dolgoznak ott. Az origo ingyenesen küldi.

Nekem Telc angol alapfokom lenne, de nem számítok bizonyítványra, csak megnézhettem, hogy sikerült-e. " jól laktam azzal" minek kemény fedelű:)

2009. okt. 13. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, egyik sem tűnik vmi biztatónak, talán a telc...

de az egész nyelvvizsga egybe mennyibe kerül, mert bocsi, ezt nem nagyon értem.

És milyen papírt kapunk róla, hogy sikerült?

2009. okt. 13. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:

EZ ne tévesszen meg, [link]

mert majdnem egy A 4-es van tele szöveggel.

Telc [link]

előző voltam.

2009. okt. 13. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Telc: [link]

Origo: [link]

2009. okt. 13. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

a vizsgadijat visszakapjuk, ha a vizsga nem siekrül? hány %tól sikeres? ez a szám a későbbiekben meghatároz vmit, h mondjuk 80 v 90%?

csak németül van a feladat, magyarul egy szó se?

mindenhol irják, h de könnyü... 7 éve tanulom és hát ööö.... nem tünik ez a vizsga könnyünek.

2009. okt. 13. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
az origo 60%-tól sikeres, a Telc is, úgy tudom, Nem adnak vissza pénzt, Ha az origo szóbeli, vagy írásbeli nem sikerül, akkor csak az írásbelivagy szóbeli részt kell kifizetni, Ha a Telcből nem sikerül a szóbeli/írásbeli, akkor az egész összeget ki kell fizetni,hiába sikerült a fele. De azon már nem kell mégegyszer részt venned,ha az sikerült, de mindenképpen ki kell fizetni az egész árat.
2009. okt. 13. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Origonál nincs benne a bizonyítványba hogy hány % csak a neved,vizsgahely,vizsgaidőpont. Telcet nem tudom benne van-e. De ott nem lehet szótárt használni, az egynyelvű minden németül van. Az Origo kétnyelvű, ott magyarul vannak a kérdések (azt hiszem). Origo: elismertebb, nehezebb,és gyorsnak kell lenni. Telc: közepes elismertség, könnyebben meg van, drágább.
2009. okt. 13. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 22 ezer körül volt, és csak szóbelizni kellett. ITK Origo-n voltam nem volt nehéz be kellett mutatkozni, beszélgetni kellett a vizsgáztatóval, húzni egy képet azt jellemezni, aztán húzni egy szituációt és azt eljátszani a vizsgáztatóval. Pl nekem eladó-boltos volt ezt kellett végigvinni és kész.

2009. okt. 16. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
eladó-vevő bocsi
2009. okt. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!