Angol szóbeli érettségire mennyit tanultatok?
Figyelt kérdés
Én holnapután megyek. És annyira nincs kedvem tanulni rá, hogy valami hihetetlen. Jó vagyok nyelvekből, írásbeli 117/112 pont lett, ha nem fagyok le szóbelin, oké lesz.. ti is így voltatok?2013. jún. 24. 16:21
1/5 anonim válasza:
Semmit, ha tudsz angolul meg rendelkezel némi alapvető intelligenciával akkor abszolút nincs okod izgulni.
2/5 anonim válasza:
Azért annyit érdemes gondolkodni rajta, unalmas perceidben, hogy mondjuk egy orvosos témához mit tudsz mondani. Csak fejben angolul végiggondolni, és akkor még jobban fog sikerülni.
3/5 anonim válasza:
92% lett az írásbelim, semmi készüléssel 100%-os lett a szóbelim.
nézd át a témaköröket, nem árt, ha egy-két szót tudsz minden témánál mozgatni... házimunkák, környezetszennyezés stb.
4/5 anonim válasza:
92% az írásbelim, szóbelim még nem tudom, ma voltam. Egy szót sem tanultam, de kicsit nehéz volt, mert előtte csak franciául gondolkodtam, így nehéz volt átállni, de nem lett rossz, nagyon könnyű volt az egész téma, kérdések.
5/5 A kérdező kommentje:
meglett, 100%-os szóbeli:)
2013. jún. 26. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!