Mikor szoktak az egyetemisták nagy számmal nyelvvizsgázni?
Államvizsga előtti szemeszter közepe esetleg vége a legvalószínűbb. Mivel a következő szemeszterben már a szakdolgozatot írják.
De ma már annyira sok időpont van hogy szerintem nehéz ezt behatárolni.
Egyébként meg szerintem nem azért buktatják őket mert egyetemisták hanem azért mert nem tudnak. És ha te odamész és megmutatod hogy ki a legény a gáton akkor akár még jobb eredménnyel is végezhetsz.
Anno az egyetemeken azt mondták hogy ne a kitűnő stréberek után menj be vizsgázni mert akkor tuti kibsznak , hanem azok után kell bemenni akik sz@rt se tudnak!!!
Nekem 2-t kellett letennem. Az elsőt mindjárt az első évben megcsináltam tavasszal, a másodikat rá 1,5 évre. Mindkét időpontban voltak, gond nélkül meg tudták szervezni a vizsgát, a vizsgázók életkora is hasonló volt, fiúk-lányok vegyesen.
Ha szakmait kell tenned, nyilván több ismerőssel fogsz találkozni az egyetemről, mintha általánosra mész, mert oda középsulisok, felnőttek is mennek nagy számmal.
Kiugróbb létszám szerintem is szemeszterek végén, érettségi előtt lehet vagy szeptemberben, mert a sok nyári tanfolyam után is küldik vizsgázni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!