Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikor szoktak az egyetemisták...

Mikor szoktak az egyetemisták nagy számmal nyelvvizsgázni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy olyankor majdnem mindenkit megbuktatnak, és nem akarok így menni

2013. jún. 23. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mese, mese, meskete, nyilván így nyugtatják magukat azok az egyetemisták, akik nem voltak képesek normálisan előadni, miből áll egy napjuk vagy hogy mi a véleménye az állatkísérletekről.
2013. jún. 23. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Államvizsga előtti szemeszter közepe esetleg vége a legvalószínűbb. Mivel a következő szemeszterben már a szakdolgozatot írják.

De ma már annyira sok időpont van hogy szerintem nehéz ezt behatárolni.

Egyébként meg szerintem nem azért buktatják őket mert egyetemisták hanem azért mert nem tudnak. És ha te odamész és megmutatod hogy ki a legény a gáton akkor akár még jobb eredménnyel is végezhetsz.

Anno az egyetemeken azt mondták hogy ne a kitűnő stréberek után menj be vizsgázni mert akkor tuti kibsznak , hanem azok után kell bemenni akik sz@rt se tudnak!!!

2013. jún. 23. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2-t kellett letennem. Az elsőt mindjárt az első évben megcsináltam tavasszal, a másodikat rá 1,5 évre. Mindkét időpontban voltak, gond nélkül meg tudták szervezni a vizsgát, a vizsgázók életkora is hasonló volt, fiúk-lányok vegyesen.

Ha szakmait kell tenned, nyilván több ismerőssel fogsz találkozni az egyetemről, mintha általánosra mész, mert oda középsulisok, felnőttek is mennek nagy számmal.

Kiugróbb létszám szerintem is szemeszterek végén, érettségi előtt lehet vagy szeptemberben, mert a sok nyári tanfolyam után is küldik vizsgázni az embereket.

2013. jún. 24. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Legjobb télen menni
2014. febr. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!