Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németet szeretnék elkezdezni...

Németet szeretnék elkezdezni itthon önállóan tanulni. Tudnátok tanácsokkal, hasznos könyv címekkel ellátni? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,most érettségiztem.Az angolt hivatalosan B2 szinten nyomom,de érdeklődök más nyelvek iránt is.A nyelvérzékem szerintem nagyon jó,szavakat gyorsan tanulok.Pár tantárgyat amit nem tanítottak iskolában, autodidakta módon tanultam meg(pl.:biológia)

2013. jún. 20. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tanitottak bilogiat nektek az iskolaban?!??
2013. jún. 20. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel
2013. jún. 20. 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. jún. 20. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
De itt most nem az a lényeg.A kérdésemre szeretnék választ kapni,ha lehetséges. :)
2013. jún. 20. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

hát minden csak rajtad múlik! Én 3 hónap alatt szedtem fel A2-es szintű holland nyelvtudást, és kb ugyanennyi idő alatt A1-es angol nyelvtudást.. bár az utóbbinál most elkezdtem istenesen szavakat tanulni...

Németből meg C1-om van ^^

2013. jún. 20. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

bár amúgy az angol tudás érdekes dolog, mert a tesztek kitöltése rendszerint B1-et hoznak, de beszédben A1 :D

2013. jún. 20. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.És gratulálok,ügyes vagy! ;)
2013. jún. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!