Egy japánul tanuló, vagy már tudó ember segítségére lenne szükségem! Nem nagy dolog. Ugye segít valaki?
és elfelejtettem azt is kíirni,hogy nem írásjelekre kellene fordítani,hanem egyszerűen csak normál betűkre..mint
pl:én-watashi =)
nesze te hiperintelligens!
"kedves"23:20-as.
a drága jó édes anyukád jól van?talán a kutyáknak szokás azt mondani hogy nesze(vagy még annak se),nem gondolod?Bár bocs ha az agyi kapacitásod még ezen a szinten van!:S
Google?nah nem mondod..mintha egy online szótár nagy segítség lenne nyelvtanulásban vagy mondat szerkesztésben!:S
nah mindegy..rólad ennyit..
utóbbi hozzászóló..köszi hogy te segítettél volna,de közben megoldódott a problémám..Igazából én egy japán sráccal kezdtem el levelezni és ezért kellett volna a segítség.De közben megbeszéltük hogy ha angolul írunk egymásnak,azt mindkettőnk megérti.De azért köszi!
jah és amúgy te hogy ismerkedtél meg velük?gondolom te is lány vagy..ugye?=)már bocsi ha személyes kérdés..csak kiv.vagyok!:)
bye-bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!