Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy japánul tanuló, vagy már...

Egy japánul tanuló, vagy már tudó ember segítségére lenne szükségem! Nem nagy dolog. Ugye segít valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Amint már írtam,egy japánul tudó segítségét szeretném kérni pár szó vagy mondat lefordításában..Légyszi olyan jelentkezzen aki nem hadilábon áll a nyelven,hanem mondjuk tudja hogy egy kifejezés mit jelent,vagy hogy egy mondatot hogy kell összerakni,nem csak találgat.Ha lehet akkor címet is kérnék,hogy ne mindig idekeljen írni a kérdésem,hanem néha eltudjam érni e-mailben.Tényleg nem valami sokat kérnék,hisz pár szóra én is rátudnék keresni szótárban,csak a mondat szerkesztésében kellene segítsék.Remélem nem tűnök valami negatív szósnak..mindössze kétségbeesett vagyok..hisz elkezdtem levelezni egy japán fiúval,és kezdetben szeretnék segítséget kérni a megértésben..ugye lesz aki segít nekem?szipp-szipp*könnyesszemekkelkérlelvenéz* 15/l
2009. okt. 11. 22:29
 1/4 A kérdező kommentje:

és elfelejtettem azt is kíirni,hogy nem írásjelekre kellene fordítani,hanem egyszerűen csak normál betűkre..mint

pl:én-watashi =)

2009. okt. 11. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

nesze te hiperintelligens!

[link]

2009. okt. 11. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok profi, de neten levelezek japán lányokkal, és azért 1-2 dolgot már tudok. :) Ha gondolod, privátban megbeszélhetjük, szívesen segítenék!
2009. okt. 19. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:

"kedves"23:20-as.

a drága jó édes anyukád jól van?talán a kutyáknak szokás azt mondani hogy nesze(vagy még annak se),nem gondolod?Bár bocs ha az agyi kapacitásod még ezen a szinten van!:S

Google?nah nem mondod..mintha egy online szótár nagy segítség lenne nyelvtanulásban vagy mondat szerkesztésben!:S

nah mindegy..rólad ennyit..

utóbbi hozzászóló..köszi hogy te segítettél volna,de közben megoldódott a problémám..Igazából én egy japán sráccal kezdtem el levelezni és ezért kellett volna a segítség.De közben megbeszéltük hogy ha angolul írunk egymásnak,azt mindkettőnk megérti.De azért köszi!

jah és amúgy te hogy ismerkedtél meg velük?gondolom te is lány vagy..ugye?=)már bocsi ha személyes kérdés..csak kiv.vagyok!:)

bye-bye

2009. okt. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!