Középfokú német nyelvvizsgám lesz az ÖSD-nél másfél hét múlva. Mi ebben a maradék időben a legcélszerűbb? És az előtte levő napra, esetleg a vizsga napjára tanácsoltok valamit?
Én az utolsó percig tanultam, nekem ez bejön mindig, minden vizsgánál (legyen az nyelvvizsga vagy egyetemi, mindegy)
A tanárom viszont amondó, hogy az utolsó napokban pihenni kell, relaxálni. Mondom, én addig bújtam a jegyzeteimet, amíg el nem kezdődött a vizsga.
Vizuálisan megtanultam hogy néz ki a levél, milyen a szerkezete, 1-2 bevezetőmondat, töltelékmondat és zárás, így 5 perc alatt megírtam. olvasgattam, néztem német TV-t, hallgattam német zenéket, hogy gyakoroljak a hallásértésre, és sokaat beszélgettem magammal is németül, mert más partnerem nem volt :D ultólag belegondolva, elég vicces lehettem :D
Nekem ez segített, de mondom, más inkább kikészült volna ettől, én viszont lehet megbuktam volna ha nem edzek az utolsó pillanatig, vagy ez csak az én hülyeségem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!