Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Középfokú német nyelvvizsgám...

Barnus17 kérdése:

Középfokú német nyelvvizsgám lesz az ÖSD-nél másfél hét múlva. Mi ebben a maradék időben a legcélszerűbb? És az előtte levő napra, esetleg a vizsga napjára tanácsoltok valamit?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az utolsó percig tanultam, nekem ez bejön mindig, minden vizsgánál (legyen az nyelvvizsga vagy egyetemi, mindegy)

A tanárom viszont amondó, hogy az utolsó napokban pihenni kell, relaxálni. Mondom, én addig bújtam a jegyzeteimet, amíg el nem kezdődött a vizsga.

Vizuálisan megtanultam hogy néz ki a levél, milyen a szerkezete, 1-2 bevezetőmondat, töltelékmondat és zárás, így 5 perc alatt megírtam. olvasgattam, néztem német TV-t, hallgattam német zenéket, hogy gyakoroljak a hallásértésre, és sokaat beszélgettem magammal is németül, mert más partnerem nem volt :D ultólag belegondolva, elég vicces lehettem :D

Nekem ez segített, de mondom, más inkább kikészült volna ettől, én viszont lehet megbuktam volna ha nem edzek az utolsó pillanatig, vagy ez csak az én hülyeségem. :)

2013. jún. 18. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) igazából nagyon nehezen veszem rá magam a hosszabb ideig tartó tanulásra, de most már rákényszerültem, hogy legyőzzem a lustaságomat :D
2013. jún. 18. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, amikor szorít az idő, az ember csodákra képes :)
2013. jún. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!