BME, egynyelvű angol középről mit tudtok?
Figyelt kérdés
Május óta lehet csinálni,és azt szeretném megtudni,hogy honnan tudok szerezni ehhez feladatokat.(A honlapon csak egy van fent.) Tapasztalatokat is írhatnak azok,akik most májusban már voltak rajta!;)
Meg szótárat végig lehet használni,vagy csak a levélnél?
2013. jún. 17. 16:01
1/5 anonim válasza:
Még kipróbálás alatt van úgy tudom, ezért feladatok még nincsenek, mert nagyon új, de valóban nagyon könnyű, ugyanis végig használhatsz szótárat!!!!!! Azt ajánlom most tegye le a vizsgát, akinek nyelvvizsga kell, mert tuti nehezíteni fognak rajta, úgymint régen a telcnél, mert szerintem ez így nevetséges, nem középfokú tudást ad.
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy egynyelvű nyelvvizsgán szótárat használhatsz, ahol nincs fordítás :O Szerintem ez egy vicc nyelvvizsga, remélem ők se gondolták komolyan :D :D
3/5 anonim válasza:
másodikocska, szótárat nem csak fordításhoz használ az ember :/
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudnék szerezni hozzá feladatokat??
2013. jún. 17. 23:37
5/5 anonim válasza:
Van egy könyv, az a címe hogy Nagy BME nyelvvizsga könyv angol középfok. Egész jó kis felkészítős, 3ezer forintba kerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!