Egyedül meglehet tanulni spanyolul?
Igen
CSak kell egy jó, könnyen érthető tankönyv, amihez van hanganyag. Anyanyelvi szinthez nem lesz elég, de egy erős alapszintet szorgalommal el lehet érni.
Én alaptól középig jutottam el (nemcsak szint, hanem nyelvvizsga is) egyedül. Felsőig tanárral. (Ja, de ez német)
Igaza van az elsőnek, kell hozzá egy jó, informatív könyv. A kurzuskönyvek szépek, de (szerintem) erre alkalmatlanok. Esetleg több könyv kombó. Nagyon fontos, hogy minden nap (vagy majdnem minden nap), szóval rendszeresen tanulj. Ja, és hallgass nagyon sok nyelvi CD-t/szöveget.
ha tudsz angolul, angol megtanít németül, spanyolul, franciául, olaszul vagy portugálul (lehet később más nyelven is).
Fordítani kell oda-vissa a 2 nyelv között, írásban, illetve hanggal, ha van mikrofonod. Rengeteg leckén át vezet, egyre nehezebbek. Egy 20 kérdéses leckében 20 hibalehetőséged van, ha elmegy, újra kell kezdeni a szintet. Lehet gyakorolni és fordítók munkáját is segíteni. Nagyon jól megtanít, érdemes regisztrálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!