Tudtok nekem olyan programot mondani ami megtanít angolul?
rosetta stone az szerintem jó. csak angol, viszont éppen az a lényege, hogy megtanít angolul gondolkozni, anélkül, hogy le kellene fordítanod magadban.
egy idő után mindenképpen át kell állni erre, még az elején elfogadható a lefordeítom magamban és vissza angolra típusú beszéd.
de egyébként egy programmal nem fogs tudni megtanulni rendesen angolul, segítségnek jó, de nyelvtanfolyamra/külön tanárhoz mindenképpen menj el, de az is hatásos, ha már van egy alaptudásod és úgy nézel angol filmeket, sorozatokat, először felirattal, úgy hogy figyeled azt is hogy mit mondanak, aztán felirat nélkül. felirat nélkül nem baj ha nem érted az egészet, mert egy idő után össze fogja rakni az agyad hogy akkor mit is jelenthet egy egy szó. az is hasznos, ha a kedvenc számaidat lefordítod, megnézed a fordításukat, és utána úgy hallgatod, hogy tudom miről énekelnek.
hirtelen ennyi jutott eszembe, ha még van kérdésed írj :)
ha a külön tanárt nem engedheted meg, akkor legalább omegle.com-ra járj fel, ahol tudzs beszélni angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!