Az euro angol szóbeli nyelvvizsga témái közép- és felsőfokon komolyan megegyeznek?
Megnéztem a neten, és mindkét vizsgaleírásnál ugyanazok a témakörök voltak felsorolva.
Kérdésem az benne, hogy ezekbõl a témákból mégis hogy lehet felkészülni? Oké, család, meg utazás, egészség stb. megvan. De
Történelem/kultúra, történelmi/
kulturális események és tárgyak
Városrészek, kerületek,
országrészek, épületek, utcai
tárgyak
Politika, társadalom, kormányzat,
állami intézmények
ezek a témakörök Magyaroszágra vonatkoznak, az angolszász országokra, vagy úgy általában az egész világra? Vagy csak én érzem ezeket a témákat nagyon elvontnak? Aki volt eurós vizsgán, az hogy készült a szóbelire?
Én tavaly májusban voltam Euro középfokú nyelvvizsgán, de olyan feladat nincs a szóbelin, hogy egy témáról beszélni kellene, én nem is tudok arról hogy fel vannak sorolva ilyen témák.
Egyébként felsőfokúzni ősszel szeretnék menni, és abban is másmilyen feladatok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!