Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek az jó ötlet, ha...

Kitti3 kérdése:

Szerintetek az jó ötlet, ha 8. -ba szeretnék alapfokú nyelvvizsgát? Vagy középfokú is lehetne?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges pénzt kiadnod alapfokú nyelvvizsgára, semmit nem ér. Inkább még szánj rá 1-2 év tanulást és középfokúzz.
2013. máj. 26. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Az alapfok fölösleges.

2. Középfokút szintet meg nem hiszem, hogy elérted már.

Mi most érettségiztünk és még nekünk is tanulni kell rá, hogy meglegyen.

Csinálj végig több emelt érettségit. /de tényleg végig!/ Ha mind meg van legalább 60% akkor menj nyugodtan középszintre.

2013. máj. 26. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg nem felesleges. Mivel fiatal vagy, szerintem jó ötlet megcsinálni az alapfokot. Nem egy ökör ára, és ha jó vagy angolból, biztos sikerül, tehát sikerélménynek sem utolsó. Én 2-szer mentem neki a középfokúnak, de nem sikerült. Utána elkenődtem, majdnem feladtam. Megcsináltam az alapfokot, mert kellett a munkahelyemen, teljesen fellelkesültem tőle, hogy mégse vagyok olyan sötét az angolhoz. Rá 2 hónapra meglett a közép is. 26N
2013. máj. 27. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nincs még azon a szinten. Én is nyolcadikos vagyok, pont most jött meg a hétvégén az eredmény, szóbelin és írásbelin is átmentem. Középfok.

Emelt óraszámban tanulod? Nekünk heti 5 óránk van, így lett meg a nyelvvizsga. Ha kevesebb, akkor inkább az alap. ;) Mindenesetre sok sikert.

2013. máj. 28. 15:54
 5/5 anonim válasza:
Na én tapasztalatból beszélek. Heti 19 órába tanulok angolt az iskolámba és jövőhéten megyek középfokúzni és ugy félek tőle hogy csak na...Az alapfok csak mondom igen messza van a középfoktól... 8. ba megtudtam volna csinálni az alpfokút , de nem csináltam meg. Minek? a felvételimhez nem kellett a gimibe és tudtam h. a gimibe meg ugyis megcsinálom első évbe a középfokút. Kötve hiszem hogy talán ha heti 5 óraszámba is tanulod az angolt, h. képes lennél egy jjominőségű középfokúra. Én nem tom h. az előbbi válaszolók közül az aki ezt irta h. milyen középfokút csinált...de nekem igy h. 19 órába tanulom az angolt reményeim szerint meg lesz. De ezért marha sokat güriztem...
2013. máj. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!