Milyen kezdő orosz nyelvkönyvet vegyek?
Figyelt kérdés
Itthon tanulnám, ezért olyan kéne, amiben magyarul is le van írva, hogy megértsem. Szüleim tanultak oroszul, anyukám tanított is, szóval tudnának segíteni. 15/L2013. máj. 17. 22:46
1/3 anonim válasza:
Én ebből tanultam/tanulok:)
2/3 anonim válasza:
Igen, én is a Sag za Sagom-ot ajánlom, én is ebből tanulok önállóan már kb. fél éve és nagyon jól lehet használni + van hozzá munkafüzet is, amiben rengeteg hasznos gyakorlati rész van. A Sag za Sagom azért is jó mert egyrészt van hozzá audio Cd melléklet, amely segítségével a kiejtést is gyakorolhatod, másrészt pedig két kötete van (1.,2.).
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg "kukkancs" bele az első kötetbe, ha megengedi a rendszer: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!