Ecl nyelvvizsgán már másodjára buktam meg. Hogyan lehetséges ez?
Az érettségimet 97%-ra írtam, az összes ecl es témát 80% ban szóról szóra tudom és a nyelvtanom is nagyon jó!
Végig kitűnő voltam, de most is megbuktattak!
Multkor 59% al, most 56-al!!
Az előzőnél fellebbeztem, de elutasítottak!
Mit kellene tennem?
A tudásom szinte meghaladja a középszintet...
A megoldásokat sem rakják ki, egyszerűen csak elutasítanak...
Ezt felháborítónak találom!
És fizessek azért, hogy megnézhessem és utazzak ki a világ végére...
Mit lehet tenni?
B2-n voltunk, igen, de megvettük az ecl-es szövegerteses konyvet!
Rendre 70% ra irtam mindet, elesbe pedig 2x is meghuztak par% al...
Komplexen voltál?
A szóbelid az megvan?
Nincs, mivel lattam az ismeroseimen, h a szobeli lazan megvan mindenkinek, az irasbelin meg buktatnak mindig...
Gondoltam elobb megcsinalom az irasbelit es ha meglesz, akkor megyek szobelizni!
Melyik van az ecl-el egy szinten, amit elfogadnak kulfoldon is?
Már valaki írta (fentebb), hogy a "TELC" is hasonló
Lehet, hogy tényleg könnyebb valamivel (a Telc)
Ha bele tudsz "tekinteni" megnézhetnéd,
hol vesztettél sok pontot s legközelebb abból
a részből jobban készülsz
Mondom még egyszer a TELC, ugyan úgy nemzetközileg elfogadott nyelvvizsga, mint az ECL. Többről nem tudok, ez a kettő a leghíresebb. Én TELC-re mentem, mert már akkor tudtam, hogy könnyebb, mint az ECL, és tényleg.
Azt meg nem értem, miért csinálod külön, persze, annak is meg van az előnye, de szerintem komplex a legjobb választás. Ha az egyik fele sikerül, akkor azt megtarthatod. Sőt... ECL-en elvileg úgy van, hogy ha csak a fele sikerül a komplexnek, akkor újra kell az egész vizsgát csinálnod (annak ellenére, hogy az egyik fele sikerült), magyarul ki kell fizetned a teljes vizsgadíjat, míg TELCen mehetsz külön csak az egyik felére.
Amiket leírtam 3 éves infók, én akkor nyelvvizsgáztam komplexet TELCen. Azóta lehet változtak a dolgok. Mindenesetre ugyan úgy nemzetközi, mint az ECL, próbálkozz meg vele.
én ugyanígy voltam mint te. szépen beszéltem angolul, a leveleim nagyon jók voltak, nyelvtanban is erős voltam. engem érdekes módon 2x 59%-al buktattak meg, a fellebbezésnél sem kaptam meg a plusz fél pontot ami kellett volna. egy hónappal később szintén elmentem vizsgázni, nem készültem rá kb semmit,és milyen érdekes,akkor 80%-ra sikerült.. a tudásom semmivel nem volt pedig több.
érdekességképpen 2 barátnőm is pont harmadszor ment át, nekik is 1-2% kellett volna előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!