SÜRGŐS! Tippek angol tétel megtanuláshoz? Ti hogy csináln/tátok?
Figyelt kérdés
Kaptam egy házit angolból, miszerint a téltelkönyvből meg kell tanuljam a Shopping részt. Ez még nem is lenne baj, de kérdés-válasz formájában van az egész, és így nem tudom bemagolni a válaszokat, sehogy sem marad meg, tanulni meg végképp nem, mivel nem is értem. Mondták azt h ne tanuljam meg rá a választ csak rizsázzak magamtól vmit, de annyira nem vagyok jó angolból, fölösleges lenne, csak karót kapnék.2009. szept. 30. 19:26
1/5 anonim válasza:
Én sose tanultam meg őket. szavakat tanultam az adott témakörből, ivel érettségin is úgy van, hogy nem húzol egy tételt és felmondod, hanem témakörök vannak é mindent saját kútfőből kell mondani. Ha nem megy, tanácsos ezt a képességet még most elsajátítani. Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy a szavakat tanuld meg belőle és próbálj meg magad mondatokat alkotni.
2/5 anonim válasza:
Jól mondja az előző. Témakörökhöz ne magolj,. csak a szavakat tanuld meg, mert úgysem fog eszedbe jutni, ha szórol szóra elmondod. Én érettségire spec. semmit tanultam, improvizáltam
3/5 A kérdező kommentje:
Én nem érzem annyira biztosnak az angoltudásom h imprózzak, pedig nemsokára érettségi.. :S
2009. szept. 30. 20:15
4/5 anonim válasza:
nem kell improvizálj, ha tudod hogy kell felépíteni egy mondatot, miről szól a témád, és milyen szavakat kell használnod. Olvasd át 3x, és próbáld elmondani. NEM szóról szóra! Aztán olvasd el megint, nézd meg mi maradt ki.
5/5 anonim válasza:
Milyen tételkönyvből tanulsz? Ha gondolod, segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!