Mit kell írnom ebben az angol levélben?
Sajnos nem egészen értem. Szeretném, ha magyarul leírnátok nekem, ha tudjátok :)
Tehát: You would like to spend a couple of months in England doing something useful and you have found the following advertisement. You are interested and would like to find out more about the project.
Buliding conservation
Volunteer with us and help to conserve and maintain our unique buildings.
How can I help?
You can join our groundbreaking building volunteer project.
We are looking for enthusiast to assist in important areas of building conservation support; including photography, computerised drawings, archiving and information collection and dissemination.
NEM szeretném azt, h megírjátok helyettem a levelet, egyáltalán nem! Csak légyszi mondjátok el, h miről kellene írnom:)
Nem világos hogy hogyan jössz itt te be a képbe.
Ez egy ismertető szöveg egy Angliai önkéntes munkalehetőségről... Régi épületek restaurálása felújítása témában
ez egy hirdetés, amit egy régi épületek felújitásával foglalkozó cég hirdet. Leirja, hogy kiket keresnek, milyen képességekkel kell rendelkeznie az önkénteseknek.
Azt irja a feladat, hogy téged érdekel ez az önkéntes program, és többet szeretnél megtudni erről.
Irj nekik egy érdeklődő levelet.
Az előző meg hülyeséget irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!