Szerintetek meg lehet tanulni online, tanár nélkül angolul?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyire? Illetve tudnátok ajánlani oldalakat vagy valami könyvet, amit érdemes lenne megvenni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. máj. 11. 18:26
1/6 anonim válasza:
Persze hogy meglehet. Ocsem sorozatokbol tanult meg (mindent angolul nez), most felsofokuzik angolbol.
2/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha első nyelvet tanulsz, akkor mindenképp tanárral tanuld! Ha második nyelvként tanulod, úgy se lesz egyszerű, de semmi nem lehetetlen! Iszonyat nagy elszántság kell hozzá, illetve türelem! Én a "Headway" tankönyveket ajánlanám, mert nagyon jó, illetve sok iskolában már ebből tanítanak a tanárok! Sikeres nyelvtanulást kívánok Neked!
3/6 A kérdező kommentje:
Második nyelvként tanulnám, a suliban németet tanultam, de rettenetesen utáltam/utálom. Mindig is angolul szerettem volna tanulni.
2013. máj. 11. 18:42
5/6 anonim válasza:
nekem sikerült, szintén második idegen nyelvként. Szakmai közepet tettem le, de ha folytatnám nem lenne lehetetlen a felsőfok elérése sem.
6/6 anonim válasza:
Német után könnyű, viszont nagyon sok önszorgalom kell hozzá. Nekem sikerült C1-ig eljutnom önerőből, szóval nem lehetetlen. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!