Finn középfokúra 1,5 év alatt fel lehet készülni teljesen nulláról, ha egy hónapot kinn is tanulom majd a nyelvet?
Figyelt kérdés
Annyira nehéz ez a nyelv hogy szinte lehetetlen küldetés lenne belefogni?2013. máj. 4. 13:43
1/5 anonim válasza:
Hol szeretnél belőle nyelvvizsgázni?
Magyarországon?
2/5 anonim válasza:
Nézted már, hoy lehet-e belőle
ny.vizsgázni (meg hol)?
3/5 A kérdező kommentje:
itk.hu-n láttam hogy Origósat lehet tenni például az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központban.
2013. máj. 5. 11:29
4/5 A kérdező kommentje:
Viszont az oldalon föl vannak sorolva a helyszínek, gondolom mindenhol meg lehet írni más helyen is. a problémám még mindig az hogy érdemes-e belefogni, lehetséges-e ez, és abban sem vagyok biztos hogy ugyanúgy zajlik egy angol origo-s közép, mint egy finn origo-s közép.
2013. máj. 5. 11:39
5/5 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy zajlana.Ugyanolyan európai nyelv.Ha latinról vagy ógörögről lenne szó,az más tészta már.
De szerintem ugyanúgy.Azt éppen nem tudom, hogy hányszor van belőle vizsga.Nem lehet hogy csak 2x egy évbe?A kisebb nyelvekből szerintem úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!