Milyen nyelvet ajánlotok, amit az angol után könnyen tudok tanulni?
Figyelt kérdés
A német nyelvből is jó vagyok, a 4-esem megvan, de nem akarok és nem is fogok, mert minden a névelőre alapul.2013. ápr. 27. 22:17
1/7 anonim válasza:
Èn spanyolt és franciát tanulok most, de már megvan a német és az angol felsőfokú nyelvvizsga. :)
5/7 anonim válasza:
Ma Magyarországon a két legfontosabb nyelv az angol és a német. Az élő beszédben a névelőket elnyelik, ezét nem kell annyira parázni tőle másrészt hozzá lehet szokni ha jók a módszereid. Én nem dobnám ki ha már foglalkoztam vele pár évet.
6/7 anonim válasza:
Amúgy a német mellett a franciában is vannak névelők meg nemek.
Az oroszban nincsenek,de esetek vannak.
Csak gondoltam összehasonlítom kicsit a némettel.
A tanulásnál neked lehet fő szempont hogy ne legyen névelős nyelv?
7/7 anonim válasza:
22:20 vagyok.
Úgy gondoltam,hogy NÉVELŐK nincsenek az oroszban,mert nemek azok ott is vannak.
Gondoltam leírom.
Amúgy olaszon/spanyolon gondolkodtál?Egyáltalán francia/orosz eszedbe jutott eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!