Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Jártatok úgy, hogy a nyelvvizs...

Jártatok úgy, hogy a nyelvvizsga pontszámotok megjelent, majd a eltűnt a weboldalon?

Figyelt kérdés

Ma reggel rögzítették fel a labor pontszámomat (origó, középfokú) és láttam ,hogy sikeresen vettem az akadályt, megvan a szóbelim.

Az oldalon megkérdezték, hogy szeretnék-e élni a fellebbezés jogával, vagy nem. Ha nem, akkor több héttel lerövidül a bizonyítvány kiküldése.

Persze lemondtam, de utána eltünt a labor eredményem és az van kiírva, hogy nincs még meg a vizsga eredménye.

A nyelvvizsgaközpontot is felhívtam és beszéltem egy idősebb úrral, aki szerint várjak még, mert most töltik fel az eredményeket, piszkálják a rendszert. Én azonban tartok attól, hogy ha valamit hibásan rögzítettek fel és én ezen adatok birtokában lemondtam a fellebbezésről, akkor ezek után hogy fogok panaszt tenni, ha valami nem stimmel szerintem a pontszámaimmal?

Ilyenkor mi van? Járt már így valaki?

2013. ápr. 26. 00:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán holnap megint ott lesz

(Azért érdekes)

2013. ápr. 26. 00:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudtad fölírni a pontszámaid?
2013. ápr. 26. 00:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy hibásan rögzítettek volna

valamit (Valami más lehet az oka)

2013. ápr. 26. 00:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Felírtam, 16 pontot kaptam a 20-ból, 80%-os lett.

Nekem is nagyon furcsa, reménykedek benne, hogy valami rendszerhiba történt, mert a hivatalos eredmény közlésének a dátuma a tegnapi nap, ahogy a fellebbezés elutasítasának is.

2013. ápr. 26. 01:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Írtam a nyelvizsga központnak, megkértem őket, hogy töltsék fel újra az eredményemet... Remélem kapok rá választ.

Megírom majd mi lett a vége, mert jól jöhet az infó, ha valaki ugyanígy járna.

És mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm, hogy válaszoltatok ilyen későn is:)

2013. ápr. 26. 01:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Már meg is kaptam a választ a kérdésemre, bemásolom a levelet:

Kedves XXX!

Köszönjük észrevételét. Ahogy írta, egy kisebb informatikai probléma miatt nem látszik az eredménye. A kapott 16 pont azonban végleges, tehát a szóbelije sikeres. A fellebbezésről való lemondása is él, attól függetlenül, hogy az eredmény nem látszik, tehát nem történt semmi komoly probléma.

Az eredmények újrapublikálásán dolgoznak kollégáim, egy pici türelmét kérjük.

Üdvözlettel:XXX

Hiába na, az ELTE az igazi:)

2013. ápr. 26. 09:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és már újra fenn van az eredményem:)
2013. ápr. 26. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondtam ugye!

Nyugodj meg

2013. ápr. 26. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!