Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Mit lehet tenni ilyen esetben? ( német nyelvvizsga)

Figyelt kérdés
Jelentkeztem BME német irásbelire és vidéki vagyok. Voltam bent a vidéki kirendeltségnél és azt mondták hogy jelentkezzek online és majd ott kirendelnek ide vidékre, de ma kaptam az értesítést, hogy Budapestre kell mennem megirni az irásbelit. Mit lehet tenni ilyen esetben? Sajnos nem tudom megoldani, hogy fel tudjak utazni. Köszönöm
2013. ápr. 25. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát kívánom neked, hogy "összejöjjön"
2013. ápr. 25. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és köszönöm a válaszokat is remélem holnap el tudom intézni...
2013. ápr. 25. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de figyelmetlen voltál. A BME weboldalán ki van írva, hogy online jelentkezés kizárólag a központi (budapesti) vizsgahelyre adható le....
2013. ápr. 26. 00:40
 14/16 anonim ***** válasza:

De akkor az ügyintéző miért nem tudta

ezt megmondani a hölgynek

(Most megint odamegy potyára)

2013. ápr. 26. 01:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Hátha még elolvassa időben
2013. ápr. 26. 01:12
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Amikor szeretne az adatai megadásával online jelentkezni a vizsgára, akkor ott hívják fel a figyelmét a budapesti központi vizsgahelyre. Nem akarom bántani, de ő is figyelmetlen volt sajnos.

2013. ápr. 26. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!