Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok segíteni? Ki kell...

Tudnátok segíteni? Ki kell javítani a hibákat de én nem találtam benne (sürgős)

Figyelt kérdés
what is Internet shopping? It is basically the same as shopping on telephone but you use computer. you can look at a huge number of websites that offers anyone from CDs to homes and you will receive items you duy by post. Today, Internet shopping has became very sophis ticated .You can sit at home and look very careful et films and photographs of the things you want, and you will find a lot of informations. You can also compare prices in your own country, within Europe and across world. When you are completely happy about your order,you have to pay. An important problem is Internet fraud but now there are many ways to make certain that your money or credit card details are safe.
2013. ápr. 23. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Amit megtaláltam:

-has beCOME very sophisticated

-look very carefulLY AT films

-compare prices TO your own country

- a végén én inkább úgy írnám, hogy the details of your credit card (feltéve ha te írtad a szöveget)

Ennyit találtam, lehet, hogy van még.

2013. ápr. 23. 20:36
 2/4 anonim válasza:
Anything from CD-s.
2013. ápr. 23. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

"but you use a computer"

"at a large number of websites (that offer you)"

2013. ápr. 23. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2013. ápr. 24. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!