Ha szabadon bármelyik nyelv közül választhatnál melyiket választod, hogy megtanulod?
Figyelt kérdés
Az angol a világnyelv, azt mindenképp jó ha tudja az ember, de azon kívül....2013. ápr. 18. 22:52
1/7 anonim válasza:
Hát ez most attól függ, hogy olyan nyelvet kéne választanom, amit már tanulok és tovább akarom tanulni vagy olyat amit még nem tanulok.
Angol után biztos a japán jön nálam, de ha nem tanultakat veszük csak, akkor német vagy koreai.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy kedvtelésből, vagy hogy melyik a nagyon hasznos.
Kedvtelésből a franciát, vagy a spanyolt választanám.
Ha viszont az utóbbi, akkor oroszt, vagy a mandarint (kínai).
6/7 anonim válasza:
Angolt tanulok, a választottam a francia, de szívesen megtanulnám a spanyolt is.:)
7/7 anonim válasza:
detto ugyanaz nálam is mint az előttem szólónál. :) de ezek mellett én szívesen bevállalnám még a cseh és a portugál nyelvet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!