Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Origo vagy a Pannon nyelvvi...

Az Origo vagy a Pannon nyelvvizsgát válasszam?

Figyelt kérdés
Középfokú nyelvvizsgázni szeretnék németből, de nem sikerült még választanom. Majd érettségi után is a nyelvekkel szeretnék foglalkozni, tanár vagy fordító szeretnék lenni. Mindenképpen kétnyelvűt szeretnék. Melyik a jobb az Origo vagy a Pannon? Vagy esetleg másik kétnyelvű?
2013. ápr. 17. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Még van a "BME"
2013. ápr. 17. 21:38
 2/3 anonim válasza:

Én áprilisban voltam origo b2 németen.Én csak ajánlani tudom, mert ott aztán ha sikerül,akkor tényleg tudsz.Olvastam olyat,hogy az origo szóbelije "híresen könnyű".Hát,nem.Nekem mindenbe belekötöttek,kijavítottak,sírógörccsel jöttem ki a szobából.De 42 pontot kaptam:D

Egyébként ez nem elrettentés,azt mondták a másik szobában meg végtelenül aranyosak voltak.

Az írásbelire meg ha tanulsz, akkor simán megy :)

A Pannon nyelvvizsgát meg nem tudom milyen lehet.

Szerintem origo.Más tapasztalatom nincs,de ez tetszett:D

2013. ápr. 17. 21:39
 3/3 anonim válasza:
én Pannonon voltam,igaz angolból de tökre egy kutya.nekem nagyon tetszett,jó szövegek voltak meg tényleg vizsgázóbarát amúgy...az origó a legnehezebb azt mondják,de ha egyszer van egy nyelvvizsgád a kutya nem nézi,hogy milyen
2013. ápr. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!